This browser does not support the video element.

Arrangementer i vores lokaler Odense C

Vi står klar med unikke festlokaler til din næste fest eller arrangement

Vi hjælper med det perfekte arrangement

Vi har gode festlokaler i Odense, der kan sætte rammerne for din næste fest. Vi står klar til at skræddersy det perfekte arrangement for netop jer.

Du kan læse om vores tilbud her på siden, men du er også velkommen til at kontakte vores selskabsansvarlige Nicholas Fransons på 28 74 96 92 . Vi tilbyder gerne et møde i vores lokaler i Odense med personlig rundvisning og en snak om de mange muligheder, vi tilbyder.

Vores festlokaler er lyse og kreative omgivelser, fyldt med grønne planter. Lokalerne passer perfekt til små og mellemstore arrangementer. Vi elsker at byde vores gæster velkomne og tilbyder vores lokaler til:

  • Konfirmation
  • Blå mandag
  • Fødselsdag
  • Reception
  • Polterabend
  • Svendegilde
  • Påskefrokost
  • Julefrokost og meget mere

Alle arrangementer kan ønskes som et lukket arrangement, men vi anbefaleler maks. 48 gæster til arrangementer i lokalerne.

Fransons - Havespil, humle og hygge

Hos Fransons er alle velkomne. Vi kan tilbyde havespil, brætspil, bar og masser af god stemning. Kom forbi til en sjov oplevelse, du finder os i hjertet af Odense.

Drikkevaresortiment

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer / din email Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.

Underholdning

Unikt for leje af vores lokaler i Odense, får du også underholdning med i købet. Herved kan du skabe en spændende og anderledes fest, som gæsterne ikke glemmer lige foreløbigt. Vi har 9 forskellige havespil og over 120 forskellige brætspil, der frit kan spilles før eller efter spisning

Musik

Vi er det hyggelige og intime valg, hvor den mere afslappede stemning og muligheden for at kunne tale sammen er prioriteret. Hos Fransons er vi meget fleksible, men vi er ikke et diskotek. Derfor kan der ikke spilles meget højt musik, men vi sætter selvfølgelig stemningen med den playliste, I ønsker.

Åbningstider

Mandag & Tirsdag

Lukket

Onsdag & Torsdag

15-22

Fredag

15-23

Lørdag

13-23

Søndag

13-18

Atmosfære

Vi har Odenses sjoveste festlokaler, der danner den perfekte ramme om din dag. Hvad enten der er tale om personalearrangement eller familiesammenkomst, så garanterer vi en anderledes fest. Fra vores havemøbler kan I nyde udsigten ud over havens mange spillende gæster året rundt, mens I nyder lækre drinks og snacks fra caféen. Lad børn og barnlige sjæle lege på en af byens bedste legepladser. Hvis I er frankofile, kan et tema af petanque og franske delikatesser også sætte stemningen.

Spisning til arrangementer

I er meget velkomne til selv at medbringe maden eller bestille mad til vores adresse.

Vi kan med glæde også stå for maden til jeres arrangement. Vi samarbejder med adskillige restauranter, et cateringfirma, en delikatessebutik, en pandekagebod samt et ishus. Hvis vi koordinerer maden, så betaler I pr. kuvert. Maden skal bestilles & betales 8 dage før, og der er ingen fortrydelsesret.

Vi kan i fællesskab finde den bedste løsning til jeres fest. Nævn gerne hvis vi skal være opmærksom på allergier eller andet ved bestilling af maden.

Fransons anbefaler: Luksus tapas inkl. fri bar i 3 timer og underholdning

Hvis I ønsker god og afslappet mad, som alle kan lide, så er tapas det perfekte måltid til en sammenkomst.

Maden består af mange små smagsoplevelser, der kan nydes over længere tid med hygge og snak rundt om bordet. Vi sørger for, at anretningen på egetræsfade ser fantastisk ud og afviger fra det, man plejer at servere til fester. Velbekomme siger vi bare!

Tapasmenuen består af:

Italienske specialiteter af parmaskinke, bresaola, trøffel salami, oksespegepølse med feta og oliven samt pate

Årstidens oste af Gammel knas, Unika krondild, Unika rød løber, Unika Hvide Dame, Grubelagret vesterhavsost

Anretninger af pesto, semidried tomater, oliven, drueagurker, fyldte peberfrugt med ost, balsamicoløg, grønne tomater samt hybenkompot

Pris i alt: 650 kr. pr. person.

Beliggenhed

Fransons er perfekt placeret midt i Odense uanset om I kommer i bil, med bus eller til fods. Der er en 24 timers åben parkeringskælder blot 2 minutters gang fra Fransons. Tog- og busstationen ligger kun 10 minutters gang fra Fransons. De gratis bybusser stopper også på Pantheonsgade eller på Vestergade.

Vi sammensætter en løsning ud fra din forespørgsel, eventuelle særlige behov og ønsker.  Vi sørger for at alle ønsker er inkluderet, så du kan koncentrere dig om din begivenhed og dine gæster. Næsten alt er muligt her hos os, så ring eller skriv - så klarer vi resten!

Nomineret til Best of Odense 2021

Her finder du os