This browser does not support the video element.

Konfirmation Odense

Hold konfirmation i Odense med havespil, sommerstemning og hygge

Konfirmationen alle vil huske

Fransons har de perfekte rammer for en konfirmation i Odense. Hvem elsker ikke et godt havespil, en omgang petanque eller bedstemor, der kan spille vendespil med de små kusiner. Med en konfirmation hos Fransons kan konfirmanden, hele familien og alle vennerne være underholdt i mange timer. Der er spil til alle aldre og typer samt en masse sommerstemning. Til de få gæster, som slet ikke bryder sig om havespil eller brætspil, er der også rig mulighed for hygge i de forskellige sofahjørner og haveoaser eller danse til musikken.

Fransons - Havespil, humle og hygge

Hos Fransons er alle velkomne. Vi kan tilbyde havespil, brætspil, bar og masser af god stemning. Kom forbi til en sjov oplevelse, du finder os i hjertet af Odense.

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer / din email Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.

Skab den perfekte fest

I kan feste hele aften og natten med god musik, underholdning og bar. Vi er selvfølgelig ikke et diskotek, men vi kan stadig skabe en god fest med musik. Vi tilbyder forskellige drikkevarer af øl, drinks, vin og sodavand. I har mulighed for selv at medbringe mad eller bestille det udefra. Vi står med glæde også gerne for maden i samarbejde med adskillige restauranter, et cateringfirma, en delikatessebutik, en pandekagebod samt et ishus. Hvis vi står for maden, så betaler I pr. person. Maden skal bestilles og betales 8 dage før, og der er ingen fortrydelsesret.

Når I lejer Fransons til en konfirmation i Odense, så indebærer det:

  • Leje af hele Fransons
  • Vært/værtinde
  • Opsætning af borde og stole
  • Underholdning
  • Leje af service
  • Oprydning og rengøring
  • Mulighed for tilkøb af mad og drikkevarer

Åbningstider

Mandag & Tirsdag

Lukket

Onsdag & Torsdag

15-22

Fredag

15-23

Lørdag

13-23

Søndag

13-18

Drikkevaresortiment

Vi står klar til at hjælpe

Vi elsker glade gæster og står klar til at hjælpe med jeres konfirmation i Odense, så det bliver en uforglemmelig fest. Skriv eller ring til Fransons, så finder vi sammen den bedste løsning. Ønsker I et personligt møde og en rundvisning inden I booker, så sørger vi også for det.

Nomineret til Best of Odense 2021