This browser does not support the video element.

Historien om Fransons

Her får du hele historien og visionen bag Fransons

Hygge, sjov og afslapning

Fransons er et univers af underholdning, et sted hvor man kan trykke pause, komme væk fra hverdagens stress og være rigtigt sammen uden elektronik. Fransons er et sted som alle hverdagens mennesker har brug for. Her er kun hygge, sjov og afslapning tilladt.

Jeg, Nicholas Franson, startede Fransons, fordi jeg er et kæmpe legebarn og jeg havde lyst til at arbejde med noget som er sjovt for både mig selv og andre.

Fransons - Havespil, humle og hygge

Hos Fransons er alle velkomne. Vi kan tilbyde havespil, brætspil, bar og masser af god stemning. Kom forbi til en sjov oplevelse, du finder os i hjertet af Odense.

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer / din email Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.

En unik underholdning

Generelt er der masser af muligheder for at spise eller gå i byen i forskellige prisklasser, men hvis man gerne vil underholdes, er der for få muligheder. Du kan selvfølgelig bowle og spille pool, men hvis du, ligesom jeg, er træt af de spil, så er der ikke andre muligheder i samme prisklasse. Jeg ønskede derfor at producere noget, hvor alle kan være med og noget der bringer folk sammen, også i hverdagene.

Resultatet af dette blev Fransons, hvor man kan samles omkring nye og velkendte havespil såsom kroket, kongespil, stigegolf og mange flere, uden at være begrænset af årstiden eller vejret. Hos Fransons har vi i stedet bragt naturen og havefesten indenfor blandt andet med vores over 200 planter, kunstgræs og petanquebaner.

Åbningstider

Mandag & Tirsdag

Lukket

Onsdag & Torsdag

15-22

Fredag

15-23

Lørdag

13-23

Søndag

13-18

En vision om fællesskab

Hos Fransons er vores vigtigste mission at få mennesker til at mødes og være rigtigt sammen og samtidig bringe sjov og leg tilbage i gadebilledet. Hos Fransons er alle barnlige sjæle velkomne, for det er hele konceptet. Vi skal have det sjovt og nyde livet hele året rundt

Nomineret til Best of Odense 2021

Drikkevaresortiment